About

 

Hi!

Wat super leuk dat je een kijkje neemt op theculinarytravel.

Wij zijn Mandy en Annie, allebei 26 jaar en gek op lekker eten. Dol op koken, mooie recepten, kookboeken, keukens en alles wat hier verder mee te maken heeft.

foto

Al sinds groep 1 van de basisschool zijn wij beste vriendinnetjes. Al bijna 22 jaar. Heel bijzonder. Toen wij kleine meisjes van een jaar of 10 waren hadden we al mooie plannen om samen een pannenkoekenrestaurant te starten. Hoe zoet..

Nu zijn we ouder en hebben ontdekt dat er veel meer lekkers is dan alleen onze pannenkoeken. Onze inspiratie voor lekker en ook gezond eten halen we overal ter wereld vandaan. Van de mooie plekjes over ter wereld waar we wel en waar we niet geweest zijn halen we onze tips. Mandy is al over de hele wereld geweest. Annie houdt het iets dichterbij in Europa.

Wij vinden het fijn om gezond te koken maar kunnen ook genieten van de iets ongezondere recepten.

Op onze blog nemen we jullie graag mee in onze recepten, maar ook naar mooie leuke en gezellige plekjes overal en nergens. We zullen jullie niks onthouden.

Wij doen ons best om met onze blog onze ideeën, tips, recepten en alles wat er verder in ons opkomt te delen. Hopelijk kunnen wij jou hiermee inspireren.

Heb je vragen, ideeën of wellicht gewoon hele goede tips; we horen graag van je! Stuur dan een mail via onderstaand formulier.

No Comments

Leave a Reply