Tortilla met doperwten, feta en munt

 

tortilla met doperwten, feta, munt

Ik (Mandy) doe deze maand mee met de realmealchallenge. Eten en leven volgens het principe van ‘The real meal revolutie’. Geen koolhydraten, maar ‘echt eten’. Ik maakte deze tortilla voor de lunch op het werk, en die is zo lekker dat ik het recept graag met jullie deel. Benieuwd naar de challenge? Ik vertel er binnenkort meer over..

Ingrediënten voor 1 tortilla:

  • 3 eieren
  • 80g verse doperwten
  • 60g feta
  • 5 blaadjes munt fijngesneden
  • zwarte peper naar smaak

Doe de eieren in een kom, voeg daar de doperwten, de verkruimelde feta, de munt en wat peper aan toe. Mix het geheel met een vork. Verwarm een kleine koekenpan met wat olie, en giet vervolgens het mengels in de pan. Laat de omelet ca. 10-15 minuten op laag vuur garen in een afgedekte pan, en draai dan om. Laat de omelet nog 5 minuten staan zodat deze door gaar is en haal dan van het vuur.

Ideaal als snack of als lunch om mee te nemen naar het werk. Enjoy!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply