Wijnen van Greetz.nl

image

Wij zijn al een tijdje fan van greetz.nl. Waarom? Omdat je super eenvoudig kaartjes kunt versturen. Je hoeft niet meer zelf naar de brievenbus, want dat doet Greetz voor je. Ideaal als je net als ons druk bent met van alles en nog wat en nog al eens ‘last minute’ een verjaardag herinnert (of door middel van een Facebook reminder weer even wordt herinnerd aan die ene verjaardag). Dus regelmatig snellen wij nog even naar de website en bestellen daar een leuk kaartje, die we geheel naar onze smaak kunnen opmaken. Top!

We waren super verrast toen we laatst een uitnodiging voor een wijnproeverij kregen van Greetz. En niet zo maar eentje, namelijk met Harold Hamersma. Daar wilden wij zeker bij zijn!

In de boekhandel van Mevrouw Hamersma werden we op een regenachtige en donkere donderdagmiddag opgewacht. Daar volgde een wijnproeverij geleid door de Heer Hamersma. En wat was dat leuk! We proefden daar heel wat wijntjes, en waren blij verrast door de speciale wijnen maar ook de goede wijnen met een leuk prijskaartje.

Naast dat de wijnen goed smaakten, zorgde Mevrouw Hamersma voor bijpassende hapjes en hebben we vol enthousiasme geluisterd naar alle verhalen van de importeur Jens en Harold. Met veel passie vertelden zij ons over de wijnen en de streken waar de wijnen vandaan komen. Een leerzame middag!

Ook al was het een proeverij, adviseerde de Heer Hamersma ons om de lekkere wijnen gewoon op te drinken. Dus zoals je begrijpt, gingen we ietwat tipsy de deur uit… 😉

En oh ja, een super leuk detail, we kregen onze eigen gepersonaliseerde fles wijn mee. Dat voelt toch net ietsje specialer. En dat kun jij ook eenvoudig doen op de website van Greetz.

Mocht jij dus wat meer willen doen dan een simpel kaartje, check dan vooral deze link, want daar staan heel veel leuke en lekkere wijnen, voor ieder wat wils.

Je kunt je uitsloven met een exclusievere wijn, maar ook voor een goede niet al te dure wijn kun je hier prima terecht.

Heb jij al een goede reden gevonden om iemand te verrassen met een flesje wijn? Anders geven we je graag ons adres door…

 

Ohja en mocht wijn geen goed idee zijn, biertjes hebben ze ook!

 

Klik hier voor: Greetz wijnen

Related Posts

2 Comments

 • Reply Lilly december 13, 2015 at 3:09 pm

  Wat een leuk stukje…
  Dat je het leuk gehad hebt had ik natuurlijk al gehoord maar dat je ook wijnen kan bestellen die gepersonaliseerd zijn is helemaal leuk natuurlijk en zo eenvoudig.

  xxx

  • Reply Mandy van der Tol december 13, 2015 at 5:51 pm

   Ja, leuk he! Zeker goed om te onthouden als je iemand wilt verrassen.. De wijnen zijn door ons in ieder geval goedgekeurd 😉

  Leave a Reply