Speculaas/koekcake met noten en gember.

Wauw! Wat een heerlijk gevoel wanneer je iets probeert en het is lekker. Op een donkere zondagmiddag expirimenten met food. We love it!

Deze lekkere cake is een echte Decembercake!

foto

 

Ingredienten:

150 gram speltbloem

80 gram gesmolten kokosolie

3 eieren.

100cc honing

3tl koek en speculaas kruiden

1tl bakpoeder

verse gember geraspt (naar keuze)

Mixed noten ongezouten

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Voeg de speltbloem, koek en spculaas kruiden en bakpoeder samen met de eieren, honing en gesmolten kokosolie en mix dit met een mixer tot een gladgeheel.

Giet vervolgens het beslag in een cakevorm en rasp daarover de verse gember. Als laatste strooi je de noten over de cake heen.

Zet de cake zoń 25 minuten in de oven.

Zorg dat je de cake in de gaten houdt aangezien elke oven toch weer anders is.

Haal hem het bakken wel gelijk uit de cakevorm anders brand de cake door.

Enjoy!

Related Posts

1 Comment

  • Reply Lilly november 25, 2015 at 7:11 am

    Ziet er fantastisch uit hoor…..
    ga ik zeker proberen. xxxx

  • Leave a Reply