SLA in Utrecht

foto 1

Afgelopen week hebben we samen heerlijk geluncht bij SLA. Een super leuk tentje (ook voor take-away) op de Voorstraat in Utrecht.

We hadden al veel verhalen gehoord van mede-bloggers, en dat smaakte naar meer.. Tijd dus om het zelf te ervaren!

 

Van een drukke winkelstraat loop je een rustige eettent binnen. Achter de balie hangt een groot bord en je wordt gelijk geprikkeld door de lekkere slalades die ze voor je kunnen bereiden. Ook kun je kiezen voor een kom soep met een broodje.

Er is een ruime keuze aan sla, dressings, toppings, en ingrediënten. Daarnaast kun je heerlijke thee en koffies (met o.a. ook havermelk!) bestellen, wat het een gezellige plek maakt om eventjes bij te komen tussen het shoppen door, of om gewoon gezellig te meeten met een vriendin. Het is er niet enorm ruim, dus plan geen etentjes met een grote groep vriendinnen. En zoals we hierboven al zeiden, alle salades kun je ook als take-away bestellen. Geen zin om na het werken of studeren nog de keuken in te duiken? Fiets dan gewoon even langs SLA. Dat is een veel verstandigere keuze dan de snackbar op de hoek. De meeste producten zijn 100% biologisch, en dat proef je ook.

Hieronder maken we je alvast lekker met een foto van onze salades van afgelopen week; Annemarie had de salade met makreel en rode kool en Mandy de salade met rosbief en boerenkool. Beiden aanraders!

foto

Je kunt SLA vinden op de Voorstraat 52 in Utrecht.

Kun je niet wachten? Check alvast de website voor o.a. het menu van SLA: http://ilovesla.com/.

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van al die salades? Zet het boek SLA da op je verlanglijstje voor Kerst, want dan kun jij thuis ook aan de slag. Hoe leuk! Check het boek hier:

[bol_product_links block_id=”bol_563f5618145b4_selected-products” products=”9200000040653510″ name=”SLA” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts

No Comments

Leave a Reply