Boek review: ‘In perfecte conditie’ – Ellen Hoog

IMG_9824

Het is jullie vast niet ontgaan, tophockeyster Ellen Hoog heeft haar eigen boek uitgebracht: ‘In perfecte conditie’. We willen je graag even vertellen wat wij van het boek vinden.

Onze eerste indruk?

Vrolijk boek, mooie cover en de afwisseling van recepten gecombineerd met work-outs, dat klinkt leuk. En eerlijk? Als we dat toplijf van Ellen zien, dan kan dat boek alleen maar heel veel goeds brengen toch?

Wat vinden we er van? 

De stijl van het boek is erg inspirerend. Mooie foto’s. De ingrediënten die je nodig hebt voor de recepten zijn ‘normaal’. Daarmee bedoelen we dat je niet eerst langs de reform winkel hoeft om allerlei dure ingrediënten te kopen, maar met een bezoekje jouw lokale supermarkt kom je al heel ver. De work-outs worden goed uitgelegd, opnieuw met mooie foto’s en ook heel fijn; ze duren ca. 30 minuten. Prima om dus thuis te doen na een dagje werken, of voor de vroege vogels zelfs voor het werk.

En nog leuker:

Ellen en haar personal trainer  Kaya waren vorige week op het kantoor bij bol.com voor een interview en een work-out. Wat leuk om te zien dat het enthousiasme en de energie van Ellen uit het boek in real life net zo is! In haar interview vertelde Ellen wat goede voeding voor haar betekent; het zorgt voor betere prestaties, maar ook sneller herstel. En ondanks dat wij geen topsporters zijn, is fit voelen gewoon super belangrijk. Gelukkig liet Ellen weten ook echt wel eens een wijntje te drinken, lekker te lunchen en vooral ook tijd te nemen voor het leegmaken van je hoofd. Wij hebben ons tijdens deze middag al flink in het zweet gewerkt samen met Ellen en Kaya.  Na afloop werden we goed verwend met gezonde smoothies en snacks naar recepten uit het boek. Zowel de work-out als de smoothies en snacks smaakten naar meer. Dus wij gaan aan de slag!

IMG_9804          IMG_9809           IMG_9805 

Nieuwsgierig geworden? Bestel het boek dan vandaag nog via onderstaande link:

[bol_product_links block_id=”bol_5606ad27f2130_selected-products” products=”9200000040653639″ name=”Ellen Hoog – In perfecte conditie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply