Bar Beton de Bank

Dankzij de Albert Heijn ben ik (Mandy) samen met mijn lover vorig weekend naar Bart Beton de Bank in Utrecht geweest. Bar Beton kent nog twee andere vestigingen in Utrecht. Je kunt er terecht voor koffie, thee, lunch en diner. Wij gingen voor dat laatste.

Onze eerste indruk? Een hip tentje, niet erg druk, wel genoeg personeel. Omdat we met een Albert Heijn bon kwamen, was er een speciaal keuze menu. Wij kozen voor 2x de Carpaccio met knoflookgamba’s (leuke combi!), een burger, de vangst van de dag; Dorade met rivierkreefrisotto en een zoete aardappelpuree. De toetjes bestonden uit een Mojito met citroenijs en een appel/perencrumble. Oh, en een fijne fles Spaanse Tempranillo.

IMG_9764

IMG_9776

We hebben goed gegeten en de wijn was heerlijk. Het voorgerecht was erg verrassend en goed. Mijn hoofdgerecht, de vis was naar mijn smaak iets te doorbakken, zonde van de vis! De burger was goed, rijkelijk belegd en met goede frites. Gewoon wat mannen graag willen als ze voor een burger gaan. De desserts werden we ook blij van. Vooral als je het ook prima vindt om nog wat te drinken, is de Mojito met ijs een goede keus.

Al met al? Wij vonden het lekker, leuke plek en goede bediening. Dus mocht je zoekende zijn met een AH bon? Of gewoon eens ergens anders willen lunchen of eten? Ga vooral eens langs!

Ohja, en de wc’s beneden zijn zeker een bezoekje waard! Dan begrijp je ook wat beter waar het tweede deel van de naam vandaan komt…

IMG_9772

Website: www.bar-beton.nl 

Adres: Adriaen van Ostadelaan 22, Utrecht

Related Posts

1 Comment

  • Reply Lilly september 23, 2015 at 7:21 pm

    Klinkt goed hoor, ziet er ook heel leuk uit…
    Lijkt me een aanrader..

    xxx Lilly

  • Leave a Reply