Vietnamese streetfood bij Kimmade

IMG_9761

Zoals je inmiddels waarschijnlijk al hebt gemerkt, ben ik (Mandy) een enorme fan van de Aziatische keuken. Wanneer ik nieuwe steden bezoek, ga ik eigenlijk altijd op zoek naar Aziatische eettentjes. Het liefst van die kleine streetfood achtige plekken, omdat het eten daar gewoon altijd net ietsje puurder is.

In Utrecht zijn we sinds een tijdje ook een hele goede Vietnamese streetfood plek rijker; Kimmade. Je kunt hier terecht voor een snelle versgemaakte maaltijd, lunch maar je kunt het ook gerust mee nemen, om vervolgens thuis of in het park op te eten. De prijzen zijn erg fijn, de maaltijden zijn goed en je hoeft nooit lang te wachten.

Oh, en voor de liefhebbers, ze hebben hier ook de echte BubbleteaJ

 

Dus ben je in Utrecht? Breng dan zeker een keer een bezoekje aan Kimmade.

 

Adres: Mariastraat 2, Utrecht

Website: http://www.kimmade.nl/

Related Posts

No Comments

Leave a Reply