Frisse aardbeien-yoghurt shake

aardbeien yoghurtshake2

Yes, de zomer komt er nu echt aan! Tijd dus voor verkoelende drankjes. Wij vinden alcoholische drankjes zo gezellig staan, maar helaas zijn die nou net niet handig om bikiniproof te worden of te blijven. Deze super hippe aardbeien-yoghurt shake doet het heel erg goed in een wijnglas en dit vindt jouw bikini lijf ook leuk. Snel maken dus!

Ingrediënten voor 2 shakes:

  • 16 aardbeien
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
  • 10 ijsblokjes
  • 100 ml water
  • 1 el agavesiroop

Doe als eerste alvast de ijsblokjes in de blender. Maak de aardbeien schoon, houd er twee over voor de garnering. Voeg de aardbeien samen met de yoghurt , de agavesiroop en het water toe aan de blender. Blend het geheel totdat je een mooie lichtroze shake hebt en de ijsblokjes goed fijn zijn.

Schenk de shake in de glazen en serveer met een rietje en een aardbei op het glas.

 

Laat de zomer maar komen!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply