Frisse mango-munt shake

mangomuntshake

Ondanks dat het zonnetje vandaag nog niet schijnt heb ik een heerlijke frisse en gezonde mango shake voor jullie. Ik maak deze shake regelmatig na het sporten, dan heb ik zin in iets fris maar tegelijkertijd ook gezond. Wat mij betreft is dit het ideale zomerse drankje zonder dat je hoeft te cheaten. Laat de zon maar komen. Geniet van je zondag!

 Ingrediënten voor 1 shake:

  • 60g mango ( diepvries)
  • 1 mok sterke groene thee
  • 6 ijsblokjes
  • 1 eetlepel kwark
  • 5 blaadjes munt

 

Zet als eerste de thee zodat deze nog kan afkoelen. Als je de thee een half uurtje in de koelkast zet is de thee prima van temperatuur. Anders kun je het eventueel snel wat extra laten afkoelen met wat ijsblokjes.

Doe de thee samen met de mango, de ijsblokjes, de kwark en de blaadjes munt in een blender. Mix het geheel goed door elkaar en klaar is je shake. Enjoy!

PS:De mango heb ik uit de vriezer gehaald, mocht je verse mango willen gebruiken, check dan even of je shake koud genoeg is en voeg anders wat extra ijs toe.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply