After yoga drink

image

Opstaan, douchen, ontbijt klaar maken voor de kids en jezelf, wasmachine aan, Pip naar school, kijken of bij onze oude oma alles gaat zoals het hoort te gaan, Pip uit school, was ophangen… Heel fijn wanneer je dan s’ avonds even je yoga matje kan pakken en even een ik moment hebt.
Na zo’n yoga sessie trakteer ik mezelf op een verantwoord drankje. Vanavond was dit een Spa bruisend met verse abrikoos, limoen en verse munt.

Geniet jij ook van je ik moment?

Recept voor jou ik moment after yoga drink:

Doe koude Spa bruisend, een verse abrikoos en een uitgeknepen halve limoen in de blender. Mix totdat de abrikoos ook sap is geworden. Giet vervolgens jou drankje vanuit de blender over in een glas. Voeg als laatste de munt toe en laat dit even trekken…   Enjoy your drink!

 

 

Related Posts

1 Comment

  • Reply lilly mei 21, 2015 at 10:53 am

    klinkt heerlijk…ook als je niet aan yoga doet….

    xx

  • Leave a Reply