De tijd vliegt! Tijd voor nieuwe blogverhalen.

Het lijkt (en is) veel te lang geleden dat ik een bericht heb gepost. De tijd is voorbij gevlogen de afgelopen weken.

Ik zal jullie een ellenlang verhaal besparen, maar toch een korte update; de hectiek begon zo de week voor mijn verjaardag. Ik ben ieder jaar weer, jarig op 3 april. En I love it. Het liefst vier ik het een weekend (of zelfs een week) lang.

De drukte met het bakken van eigen traktaties voor op het werk, en voor alle vrienden die s’avonds thuis langs kwamen. Op mijn verjaardag ben ik enorm verwend en heb ik mijn gasten verwend met heel veel hapjes. Het was echt een feestje. Een halve dag aan het werk, daarna een Japanse lunch met mams, s’avonds een borrel die tot diep in de nacht duurde en zondag nog een uitgebreid diner voor ouders en schoonouders. Ik maakte voor het eerst in mijn leven Ossobuco en wat is dat toch lekker.

Ondertussen heeft mijn culinaire brain niet stilgestaan, al lijkt dat op mijn website wel een beetje het geval. Maar geloof me, ik heb netjes mijn ideetjes, recepten etc. genoteerd, maar de tijd om het uit te werken was er nog niet. Daar is het nu wel weer tijd voor, dus bij deze beloof ik vandaag wat met jullie te delen, een heerlijk recept voor aankomend weekend. Ik twijfel nog even tussen zoet, hartig, gezond, ongezond. Dillemma’s, straks zien jullie meer!

Genoeg geschreven voor nu, tijd om mijn keuken weer onveilig te maken. Voor degenen die erbij waren op 3 april, bedankt voor het fantastische feestje en jullie super leuke cadeaus!

 

PS: Mocht jij op zoek zijn naar een bepaald recept of gerecht, maar mis je de inspiratie? Laat het me weten, dan ga ik met je mee denken!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply