‘Liefde in een glas’ ofwel, mango scroppino met frambozen

liefde in een glas

Het weekend staat weer bijna voor de deur! I love fridays omdat het altijd lijkt alsof iedereen net ietsje relaxter is. Meestal is mijn agenda voor die dag wat minder vol en kan ik mooi alles afronden wat ik af wilde hebben voor het weekend. Vanaf vijf uur begint voor mij het weekend. En hoe begin je die beter dan met een borrel? De vrijdagmiddag borrels zijn de beste. Vandaag daarom mijn recept van een heerlijke scroppino met mango en frambozen. Of zoals mijn vriendinnetjes het noemen: ‘Liefde in een glas’

Ingrediënten voor ca. 8 glazen( en geloof me, die gaan op!)

 • 1 fles prosecco
 • 750ml mango sorbetijs ( van de AH)
 • handje (diepvries) frambozen
 • scheutje vodka

 

Haal het ijs 10 minuten van te voren uit de vriezer, zodat het alvast wat zachter kan worden.

Doe het ijs in de blender. Voeg ook de frambozen toe en giet dan de prosecco erbij. Tot slot voeg je ook een scheutje vodka toe. Doe dan de deksel op de blender, en check of deze er goed op zit. Blend dan het mengsel tot al het ijs goed is gemend met de prosecco.

Serveer direct in mooie champagne glazen met een rietje en eventueel wat frambozen ter decoratie.

En nu genieten. CHEERS!

 

 

 

Related Posts

2 Comments

 • Reply Lilly maart 20, 2015 at 8:47 am

  Heerlijk…

  Fijn weekend

  • Reply admin maart 22, 2015 at 8:50 pm

   Super lekker! Zeker een aanrader. Zal het binnenkort voor jullie eens maken.

  Leave a Reply